Najnovšie recenzie zo sekcie Kotly
Kvalitný produkt,dlhodobé skúsenosti výrobcu ,spoľahlivosť , ekonomika, vyžaduje dodržiavať pokyny výrobcu pre pre prevádzku.
Najlepšia cena na internete
- výhoda je v tom, že prišiel na čas,nenaťahovali dodaciu lehotu
- Neodporúčam. Máme v dome dva tieto kotle. Na každom z nich po cca 2-3 rokoch odišli riadiace jednotky napriek usmerňovačom a vyvažovačom napätia proti podpätiu, ktoré vraj často tie dosky odpisuje. Spotreba oproti starým 30 ročným kotlom sa vôbec neznížila, narástli náklady na spotrebu elektriky, z cca 100 za 600 eur ročne - staré kotle nemali len 1 centrálne čerpadlo, tieto majú 4 + 1, teda 5 čerpadiel dokopy. Každoročné servisné opravy sú nehorázne drahé. Ľutujeme, že sme vymenili staré za nové v bláhovej nádeji údajnej 30% úspory spotreby. Kvalita elektroniky je mizerná. Výrobca vraj tvrdí, že v Nemecku v kotloch tá elektronika neodchádza, iba na Slovensku. Asi to bude tým, že sem posielajú nižšiu kvalitatívnu triedu, čo aj v elektronike je merateľné a bežné. Nie je zimy, aby sme s kotlami nemali problémy nejakého druhu a nemuseli sa doprošovať servisu, aby to prišli riešiť.
Drahé. Zlá elektronika, žiadne úšpory v spotrebe oproti starým typom kotlov, drahá a ťažko dostupná údržba a servis, nízka životnosť. Nedoporučujem.
- velke ohnisko
- velka cena neodpoveda kvalite vyrobku. Mam kotol od roku 2011 a uz som menil dva clanky. zla kvalita
neodporucam
- Za 5 rokov som vymenil 2ks kotlov . Opetovne ten isty problem . Tenks stena odliatku a kotol zacne tiect.samozrejme po ukonceni zarucnej doby. Urcite neosporrucam . Vysoka cena ani z daleka nezodpoveda kvalite.
Nekvalitne a predrazene
- bezpečné, bezpracne, rýchle teplo
- snáď kontrolovať spotrebu, nastaviť vykurovaciu krivku
rýchle teplo, vyšší štandard, doplnok ku kotlu na pevné palivo, teplo na objednavku,. očakávam podľa odporúčaní výborný chod.
- Vysoká účinnosť, tichosť a relatívne nízka spotreba
- nekompletne dodaný tovar
aby som vedel produkt používať musel som si doobjednať nedodané veci, ktoré boli v návode ale neboli súčasťou dodávky.
Bol som sklamaný lebo na moju reklamáciu si nedali ani námahu aby odpísali... Materiál potrebný k prevádzke som si doobjednal za 100 euro. Nepríjemné je hlavne čakanie na doobjednávku keďže som dovtedy kotol nevedel použiť...
super
- Veľká vymenená plocha kotla.
- Plechy 6 mm
- Ťažký
maly dobry
- Tento kotol používam už štvrtú zimu a ide perfektne , nemám s ním žiadny problém.Treba mať len suché drevo a kotol pôjde ako hodinky aj silných mrazoch bez problémov vykúri aj dvojposchodový dom.
- Nič
Odporúčam tento produkt.
Dobrý kotol, som s nim spokojný.
kvalitný tovar a rýchle dodanie tovaru
- nekazi sa
- dostatocny pre usporne domy.
- vyrobca by mohol lepsie napisat ako pripojit termostat.
pouzivam 7 rokov. bez akehokolvek zasahu technika. moznost znizenia vykonu na 5KW co som vyuzil. dostatocne na vykurenie 180m v uspornom dome. rocne naklady na plyn kurenie a tepla voda 380e. V dome mavame nadpriemerne teplo.
Viadrus U26 C,D je nekvalitny= ochudobena liatina o zlozky...vydrzi kratko,,par sezon.........kupujte..Viadrus U22 C,D,,tam je garantovana stara liatina..aj zaruka na teleso je 5 rokov od vyrobcu....mne vydrzal 16 rokov,teraz som kupil novy,taky isty...super vec je kurenie samotiazou= znizuje to spotrebu paliva
- výborý pomer kvalita-cena
- Žiadna
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »