Najnovšie recenzie zo sekcie Kotly
- Kvalitný výrobok
kedze stary kotol som mal viac ako 30 rokov a este stale sluzil ,bola uz nutna vymena ,samozrejme novy je ina liga (ale samozrejme aj cena:-) ,tak uvidim casom ,aku to prinieslo usporu, kedze zatial ho vyuzivam len na ohrev teplej vody ,tam sa nemozem stazovat ,voda je hned k dispozicii ked sa minie je hned zohriata ,asi to nie je tych 5 minut co pisu v prospekte ,ale ovela viac to nebude ,nemeral som :-) uvidim cez zimu, ked zacne vykurovacie obdobie, aby som to mohol lepsie porovnat
- Som stým spokojný
- V neporušenom obale produktu chýbala prívodná šnôra. Zrejme chyba výrobcu.
Podľa recenzii je to dobrý kotol. Ja momentálne nehodnotím kvalitu lebo zariadenie nemám ešte nainštalované.
- dobrá cena
- Zatiaľ ide. Uvidíme v zime
- cena,
je krátka doba na hodnotenie produktu.
Rýchlo hreje vodu, ľahko sa montuje, má pekný dizajn a ľahko sa ovláda. Som spokojný.
- Znača Viessmann
- Zatiaľ neviem kotol ešte len bude uvedený do prevádzky.
Pán Kotol!
Neviem posúdiť lebo kotol ešte nie je namontovany
- kvalita a vykon kotla
- liatina
- zname slabe miesta
uvidiime ako sa osvedci rok vyrobi kotla 2019, ci sa podarilo popracovat na slabych miestach, minuly vydrzal 10 rokov
- vzhľadom na cenu výrobku plná spokojnosť, malé rozmery
- uzatváranie koínovej klapky by mohlo byť pákou ako u konkurencie, slabšia izolácia kotla, horšie zlicovanie oplechovania
- Neni este zapojeny cakam na elektrikara.Nemame elketrikara tu dedine.
Vymenil som starý 13 ročný kotol Protherm za tento model. Kotol je menší a tichší oproti starému pri rovnakom výkone. Pevne verím, že pôjde bez poruchy aspoň 10 rokov a potom kúpim nový. Zdá sa mi rozumnejšie investovať cca 600€ do klasického kotla než nepomerne vyššiu sumu do kondenzačného s pár percent vyššou účinnosťou. Za 10 rokov uvidíme aké budú technológie a ceny plynu a potom sa rozhodnem. Môže sa i stať, že naše "múdre" vedenie EU odstaví na nátlak USA Európu od Ruského plynu a bude sa dovážať mimimálne 2 x drahší plyn z USA. Potom ešte radi prejdeme na tuhé palivo.
- Kvalita zodpovedá cene, dostupnosť náhradných dielov.
Protherm som užívala 20 rokov, bola som spokojná.
Nastal čas pre výmenu, a tak som ostala verná značke.
- Dobrý kotol na vykurovanie. Ale absolútna dezorientácia v technických popisoch pri kotloch Buderus.
- Veľa marketingových kecov, ale v popise chýbajú dôležité technické a prevádzkové informácie, aby sa vedel zákazník správne rozhodnúť.
- Zlá skúsenosť so servisom.
- Jednoduche a kvalitne O.K.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »