Najnovšie recenzie zo sekcie Kotly
Cena parada kvalita perfekt.
cena
Zatiaľ som s ním spokojný. Výkonný.
Funguje. pekný vzhľad, dotykový displej, možnosť si spotrebu odčítať priamo z neho.
Plynový kotol bude montovaný až na jar 2003, pretože pôvodný sa po úsilí podarilo spojazdniť.Skúsený starší pán, ochotný a dobrý odborník mi to takto doporučil, naviac teraz sú problémy s kominármi pre veľký záujem vzhľadom na blížiacu sa zimu.
- Neprehľadný manual
- Rýchly ohrev
- Zatiaľ nemam
Kotol je jednoduchý na obsluhu
- nižšia spotreba plynu a je veľmi tichý
- tichý , výkonný a učiaci sa, nízka spotreba
- zatiaľ nič
Menil som po necelých 20 rokoch klasický kotol od tejto značky. Stále je funkčný. Po zvážení pro a proti sa mi zdal
dobrý pomer cena - kvalita - tento kondenzačný kotol. Prekvapil ma hlavne tichučký chod kotla v prevádzke, nízka spotreba elektriny , nižšia spotreba plynu. Expanzné nádoby sú v ňom zabudované. Ešte keby toľko vydržal ako ten predchádzajúci, by bolo fajn.
- Vynikajuci pomer cena/kvapita
- ok
Protherm Panther Condens 25 KKO-CS/1 Flame Fit 0010025088
Registrovaný používateľ
Pridané: 22. septembra 2022
- Pripájam sa k negatívnej skúsenosti s dvoma kotlami typu Protherm, za uplynulých 10-11 rokov.Jedna katastrofa za druhou. Prvý odišiel po 6 rokoch. Druhý už polroka "vystrája" búchaním.
Miesto výroby kotlov, radšej nech pečú trdelníky.
- Kvalitná značka s dlhou históriou
- Žiaľ, potrebuje elektrické napájanie
Inak, spokojnosť ...
- Super
- Slovenský výrobok
- Tovar ešte nepoužívam,nebol namontovaný
- neviem
- Namontovaný už je, a čas ukáže
konecne dokazem napustit plnu vanu teplou vodou, moj stary kotol to nedaval. Tichucky a jednoducho Top, zatial som este nemal sancu poriadne vyskusat, kedze nie je vykurovacie obdobie
- lacný oproi iným
- kvalita
- Diverzifikacia zdroja tepla
Zatiaľ sa nedá presne hodnotiť, to bude možné až po zime. Akurát môžem hodnotiť ohrievanie vody a za mňa super. Mám veľkú rohovú vaňu a krásne sa dá napustiť horúcou vodou a to opakovane viac krát za sebou,každý kto sa ide kúpať. Takže za mňa super.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »