Najnovšie recenzie zo sekcie Kotly
- žiadna ,dodaný bol 21.12.2023 namontovaný z 22-23.12.2023 cca 8 hod. bežal zapojený na externý zásobník ,vonkajší snímač teploty a termostat ,toto je tretie moje kt
- cca po 8 hod mi odišiel displej a panel ,mal som attack kt od 2006-2023 ,aj na druhom dome mám kt od 2014 s oboma nadmierna spokojnosť
Protherm Gepard Condens 18/25MKV ErP 0010016110
Pridané: 23. decembra 2023
(naposledy upravené 24. decembra 2023)
Zakúpený v ATRIA.SK
- spolahlivy obchod a velmi ochotny personal
Protherm Ray 24KE 0010023676
Pridané: 15. decembra 2023
(naposledy upravené 15. decembra 2023)
Zakúpený v DAPER.sk
vyborna cena a vykon
S kotlom ktorý som objedná mi vyhovuje a som spokojná
- priame napojenie do komína.
Priame napojenie do komína
- Spolahlivosť
Už ti máme v rodinnom dome a teraz sme objednali na chatu, veľmi dobrá značka Protherm.
Výborná cena a rýchle dodanie, cena zodpovedá kvalite.
Výrobok bol ihneď namontovaný, nakoľko tam bolo aj príslušenstvo.
Doporučila by som šrubiace kolienka v prípade výmeny.
Ďakujem firme za tak rýchle a bezproblémové vybavenie.
Vela úspechov .
Používam ho už veľa rokov.
- vhodný do bytu pre menšiu domácnosť. Jednoduchá obsluha
- zatiaľ žiadna
cena
cena
Spoľahlivý kotol, len pracuje aj v noci tým, že prikuruje na nastavenú teplotu tuv. Je to minimum, ale predsa. Neviem, či sa to da vypnúť.
- nerezový výmenník
- .
Kotol nemá take vlastnosti a funcie ako su uvedene v navode na obsluhu, ktory som si precital pred objednanim tovaru. Konkretne - tepla voda - v navode o jej funkciach a nastaveniach je napisane vsetko podrobne, preto by mi ani vo sne nenapadlo, ze tato funkcia tam nakomniec ani nebude, ventily na privod studenej vody a nasledne na vývod teplej vody sú len atrapy!!!) Zistil som to az pri montazi, a to ako naschval 15 den po doruceni tovaru. Napisal som predajcovi Imperialshop reklamaciu, tovar mam uz zabaleny a odoslem ho naspat predajcovi. Urcite neskor napisem ako to cele dopadlo. Zatial som mal s predajcom len dobre skusenosti, uvidime ako dopadne tato zalezitost.
Kotol je v prevádzke len prvý týždeň, krátky čas na hodnotenie, zatiaľ spokojnosť, páči sa mi ovládanie cez apku v mobile, kde sa dá sledovať a riadiť si prevádku kotla.
- Nová generácia kotlov funguje bez problémov.
- Dokáže vyhriať celý dom
- Veľmi často sa musí nakladať drevo a málo vojde do kotla, šamotova doska, ktorá je v kotli kvôli normám Európskej únie opakovane praská a reklamácie nikto neuznáva.
Ked sme potrebovali kúpiť kotol poradili nám, že tento kotol je výborný a za rozumnú cenu. Dokonca spĺňa podmienky EÚ, ale nikto nevysvetlil, že šamotova doska v kotli je slabá a praská aj napriek tomu, že si dávame pozor a nebuchame do nej a meriame vlhkosť dreva. Pán vedúci nám vysvetlil, že ju kľudne môžme vybrať a bude kotol fungovať akurát nebude spĺňať normy EÚ ale že sa toho nemusíme báť, pretože k nám to nikto nepôjde premeriavať. Lenže keď tu dosku vyberiem neviem či náhodou nebude hroziť riziko prepalenia kotla. Takže ak chceme, aby to fungovalo ako má, tak budeme musieť pravidelne kupovať novú dosku a to znamená zvýšené náklady. Chcela byť som vidieť toho technika čo by mi urobil revíziu kotla bez šamotove dosky.
Záruka spotrebiča nevyhovuje legislatíve Junkers Slovensko
- komplexnosť výrobku s ohrevom vody,
- presné nastavenie teploty vody v zásobníku bez toho, aby bolo potrebné zmiešavanie so studenou pri jej používaní, čiže efektívne ohrievanie
- rýchly ohrev TUV
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »