Najnovšie recenzie zo sekcie Kotly
l
- úsporný bezporuchový
- Mám ho už 5 rokov a všetko OK. Odporúčam!
Kúpili sme presne ten istý kotol ako sme mali predtým 12 rokov a boli sme s ním spokojní.
- .
Už 30 rokov vykurujem dvoj rodinný dom,kotlom tejto značkzy a tipu.nemusel som prerábať napojenie na armatúru,rozmery sú presne identické.Prvý kotol vydržal 18 rokov a druhý 12.Zatiaľ spokojnosť.
ok
- fungoval bez poruchy 1 rok, ovládanie super
- Po roku búcha ako keby vám sused mlátil 10kg kladivom po stene. Vymenilo sa v ňom všetko čo sa dalo. Problém búchania je v odvzdušnení. Kotol bol riadne osadený a spustený, servisovaný odborníkom. Diagnostika neukazuje žiadnu poruchu. Možnosť posledná je výmena výmenníku, čo je cca 600 euro. Uvidím dokedy ho budem tolerovať, ide na minimálnom výkone už 3 roky. Sústavne je počuť cirkulujúcu vodu, čo je na 100% vzduch, ktorý sa nedokáže odvzdušniť.
Všetko to čo píše výrobca je pravda, kotol keď fungoval bol efektívny a s ekvitermikou šetrný. To čo prišlo po 1 roku však nestojí za cenu nákupu tohto výrobku.
Odporúčam nákup iba tomu, kto má vlastnú tlačiareň na peniaze.
Dobra kvalita cena by mohla byt nizsia na to ze sa dnes uz od toho typu kurenia opusta
- No, iný stacionárny už nie je - nové predpisy.
- Dobrý pomer cena kvalita .
- veľmi skvele funguje
- pre - vysoka sanca ze tento produkt uz nikdy nekupime
- proti - vsetko
- najma to, ze nedokaze dlhsie horiet, prikladat kazde cca 3 hodiny je chore
- nevladze vykurit radiatory
- neustale sa zanasa
- treba ho nonstop cistit a je jedno pri akej kvalite paliva
zbytocne vyhodene peniaze
vhodny darcek najvacsiemu nepriatelovi
pri kupe tohto produktu sme boli zamerne uvedeni do omylu, naviac emisna trieda 1 je zakazana vsade v EU, v SR sa dopredava na vynimku
Doteraz som nemal žiadne skúsenosti s týmto výrobkom, ale zatiaľ spĺňa všetky moje očakávania. Som s ním veľmi spokojný
vyzerá super uvidíme časom
- Tichy
- Rychlo zohreje vodu
Kotol mame kratku dobu zatial sme ziadne nevyhody nezistili
- obsluha,zivotnost cistenie
- Za nič nestojí.
- Kvalita liatiny ,hrúbka steny zadného článku pri meraní praskliny 2 mm už nikdy viac .
Ani zadarmo.
- spokojný
- nizka cena, dobrý výkon
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »