Najnovšie recenzie zo sekcie Kotly
Protherm Bobor 40DLO 0020043035
Anonym
Pridané: 9. januára 2015
(naposledy upravené 9. januára 2015)
- Velká spalovacia komora,možnosť prikladať drevo dlhé až 50cm,dobre riešený výmeník kotla,preto teplo neuniká hneď do komína
- Kotol po 4 rokoch začal tiecť,tiekol zadný článok,záruka len 3roky,cena zadného článku viac ako 500 euro - šialená cena.
- Kotol je montovaný z článkov,ktoré sú vyrobené pravdepodobne v Turecku.Podobné kotle predáva firma Zanzi pri Košiciac,ktoré
- sú vyrábené v Turecku.Podobné problémi majú aj iný majitelia.
Tento kotol vzhladom na jeho krátku životnosť a predražené články nedoporučujem
- pece atmos nie su stavane na vlhkost mam model dc 18 s mam ju 5 rokov stale ide nemam ziadne vyhradi len sa mi zanasa ventilator v zadu ked ho nemam spusteni viagrus som mal rok nebol som vobec spokojni strasne zle vymyslena pec
- drahe nahradne diely
vyborna pec ako som povedal nemam vyhradi
- fungoval bez poruchy 3 roky
- po 3,5 roku zacali problemy, v kotli bucha o sto sest
diagnostika žiadna, búcha ale chybu nepíše,
NEODPORUCAM!!!!!
- suhlas mam ho fungoval tri roky...
- a po tri a pol roka bucha ako nenormalny....
fungoval bez poruchy 3 roky.
máme ho odborne spustený servisovaný, nikto nevie ukázať čo tomu je, diagnostika žiadna, búcha ale chybu nepíše, už som z neho zúfalý, asi ho hodím do koša a kúpim poriadnu značku. Urobte si názor.
.....VSETKO PRAVDA, ROVNAKA SKUSNOST!!!!!!!
- DIZAJN SUPER -TICHA PREVADZKA-RYCHLI DOHREV -SPOKOJNY
ODPORUCAM
Viadrus Hercules U 26 5
Pridané: 26. decembra 2014
(naposledy upravené 26. decembra 2014)
Zakúpený v kurenie-solar.sk
- Kuri presne tak, ako som si predstavoval.
- Pri kureni s drevom je vhodne objednat doplnujuci rost. Dost popola vypadava zbytocne...
Protherm Panther Condens 25 KKO-CS/1 Flame Fit 0010025088
Anonym
Pridané: 18. decembra 2014
(naposledy upravené 18. decembra 2014)
- fungoval bez poruchy 3 roky.
- po 3,5 roku zacali problemy, v kotli bucha o sto sest, vymenili kopec dielov, a zda sa ze to bude vymennik, oprava 600+ EUR po 4. roku používania, už by som to nekupoval.
máme ho odborne spustený servisovaný, servisák jeden druhý tretí oničom, nikto nevie ukázať čo tomu je, diagnostika žiadna, búcha ale chybu nepíše, už som z neho zúfalý, asi ho hodím do koša a kúpim poriadnu značku. Urobte si názor.
- overena kvalita
produkt som zakupil na zaklade dobrych skusenosti s produktom rovnakeho typu z konca 80-tych rokov
- perfektná výhrevnost malá spotreba
Velká spokojenost
- mam ho 5 rokov a už som ho 5 krat varil
lebo bol na mokre drevo . Naštastie tečie pri dvierkch , takže
sa da zavariŤ .
- Vysoký výkon
- Minimum popolu
- Závitové výstupy 6/4
- Drevosplyňovací strčí do vrecka všetky liatinové kotly
- Nemal hák na uchytenie, bez vozíka som ho nevedel zložiť z dodávky
- Nesmie tam ísť mokré ,polosurové drevo ale každý rozumný človek zasa suší drevo 2 roky no..
Vybral som si tento kotol lebo liatinový je určeny výhradne na palivo s krátkym plameňom teda koks a uhlie a keďže na 99% budem topiť drevom tak niet o čom pochybovať-tak som kúpil drevosplyňovací kotol a popravde ten dobrý pocit že dám zarobiť radšej slovákom než nemcom alebo poliakom
V popise sa píše že drevo vydrží 8-12 hodín ale to je za ideálnych podmienok lebo v dome kde som ho nainštaloval sú extrémne tepelné straty tak behom 2 hodín som musel zasa doplňať drevo (ale to som mal začiatočnú teplotu vody 10°C)
++++
- Vysoký výkon, nízka spotreba paliva, vykurujem ním dvojgeneračný dom.
Používam ho zatiaľ len druhý rok, ale kupoval by som ho opäť.
Protherm Raja 14K 0010018771
Pridané: 31. októbra 2014
(naposledy upravené 31. októbra 2014)
Zakúpený v StavbaEU.sk
- Dobrá cena
- strašie výrobky boli kvalitnejšie ,nemali toľko plastov ...
Účel spĺňa , uvidíme koľko vydrží.Predchodca vydržal 25 rokov .
- neodporúčam
Od samého začiatku máme iba problémy. Najskôr bol závadný plynový ventil a hneď po jeho vymenení odišla elektronika v kotly. Kotol máme 4 dni. Stále len voláme technika a v dome je zima.
- spracovanie, manualy, jednoducha montaz
kedze este cakame na zaliatie celeho systemu, tak kotol este nekuri, hodnotim len dizajn, a podla parametrov dufam ze nesklame
- Vyrobok mi odporucili kurenari-plynari,vyhody nerez kotlik.
Zatial som ho nevyskusal,nakolko mi ho pridu montovat 20,10.
Mne osobne rozmerovo, kvalitou a dizajnom vyhovuje.
- spolahlivý,dobre manipulovatelný
- nemám
spolahlivý , dobre manipulovatelný
ok produkt
zatial nenainštalovaný
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »