Najnovšie recenzie zo sekcie Kotly

Pridané: 22. apríla 2017

Neodporúča produkt
  • vydržala niečo cez 11 rokov, prasknutý zadný článok, veľmi sa z nej dymilo pri prikladaní

neodporúčam, krátka životnosť vzhľadom na cenu

Pridané: 25. marca 2017

Odporúča produkt
  • Pripajam sa k tomu co je tu pisane s dodrzanim parametrov vyrobcom. Z pociatku kym som sa naucil s kotlom pracovat to bolo vseliake jedine co som dorabal bola zvukova signalizacia cez relle pri vypnuti odtahoveho ventilatora co sa pri rozkurovani stava sem tam. Inak je perfektny teraz kurim jedno nalozenie na den. nadrz na 75 st. (1000 AN) v zime a prechodne obdobie jedno nalozenie 2 dni.este inak 1500l AN ako je odporucana by bola uplne idealna u mna nevydal priestor.

Rozpisal som v "pre "

Pridané: 5. marca 2017

• nakladací priestor
  • musí byť tak akurát suché drevo - nie mokré a nie presušené
  • krátka životnosť článkov
  • náročný na komín

po 8 rokoch odišiel zadný článok ,
následne do dvoch rokov predný článok , nekvalitná liatina ,
staré kotly od toho istého výrobcu ešte do dnes fungujú pokiaľ ste ho nezaliali rozhorúčený studenou vodou .
komín musí byť apom 200mm zateplený inak dechtuje alebo sa zanáša sadzami . kúrim len tvrdým drevom .
som max. nespokoný

Pridané: 12. februára 2017

Neodporúča produkt
  • Kúrím s tým 8.rok aj to len s čiernímy uhliamy a predsa my praskol zadný článok,tak že som to musel vyhodiť.

Tento kotol som vybral kôli tomu,že má veľký spalovací priestor,ale bohužiaľmateriál liatiny je asi na prd.

Pridané: 7. februára 2017

Odporúča produkt
  • Vonku Sme maly-27 a nebol problém vykuriř celý dom na 26 stupnov,je tam široká škála výkonu,a neposlednom rade jednoduchá obsluha,spotreba paliva primeraná kotlu
  • Nemám žiadne

Je to kotol jednoducchej prevádcsky ,výkonný a spolahlivý,rychlo sa čistí a rychlo sa zahreje.Podotýkam mám dom 15x11 m x2 lebo aj poschodie,v sistéme je 450l vody

Buderus Logano G211-26D

Buderus Logano G211-26D

Pridané: 30. januára 2017

• dobry kotol, v podstate tak ako vsetky ostatne
  • pridavne dvierka na rozkladanie ohna
  • len ma jednu nevyhodu oproti kotlu ktory mali predtym /tiez liatinovy/ je treba castejsie nakladat drevo, priblizne kazde 2 hodiny
  • kotol je nizsi = ma aj nizsi zasobnik = nevojde tam tolko dreva ako do toho kotla ktory mali predtym = treba castejsie nakladat = ak pridete neskoro treba rozkladat ohen

rodicia ho kupili na vykurovanie rodinneho domu kde su pivnice + jedno nadzemne podlazie ktore obyvaju.

dom ma zastavanu plochu priblizne 120 m2 /10mx12m/.

kotol je v pivnici /co je dobre lebo pri nakladani dreva do kotla dym ostava v pivnici a nejde do obyvanych priestorov/.

mozno opakujem mozno by stacil aj 4-clankovy no rozhodli sa pre 5-clankovy

maju radi teplo a tak s odstupom casu je vidno ze spavili dobre /ze 5-clankovy/

Pridané: 26. januára 2017

Neodporúča produkt
  • Kotol som kúpil pred 8 rokov a už ho mám dieravé.Kúril som s drevom a čierným uhlím.

Tento kotol my odporúčali známý,ale mne sa to nepáčilo,lebo som to nevedel čistiť počas horenia.Predtým som mal Dakon URS-29 s pohiblivým roštom,ten bol výborný.

Atmos DC 18 S

Atmos DC 18 S

Pridané: 18. januára 2017

Neodporúča produkt
  • Nemalsom žiadny problém kym sa mi nevyderavyl!
  • Vydržal 7 romkov.za tie peniaze som čakal o dačo viac!

xy

Dakon DOR F 32 7738500352

Dakon DOR F 32 7738500352

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 7. januára 2017

Zakúpený v MALL.SK

• Pasuje nová za starú.
  • Navarené pripájacie príruby!
  • Kvalitné prevedenie a balenie.
  • Kompletná dodávka.
  • Je to drobnosť,ale prečo by ste to neodstránili pre ďalšie výrobky. Páčka pre horné otváranie dvierok pre prikladanie má neprenosť s prislúchajúcim otvorom dvierok a zaisťujúceho kolíka. Robím to len pre vnútornú potrebu firmy,pre drobné vylepšenie.

Viadrus Hercules U 22 D 5 2010

Viadrus Hercules U 22 D 5 2010

Pridané: 5. januára 2017

• Liatinový kotol
  • Dobrý komínový ťah
  • Nezanáša sa
  • Jednoduchá obsluha
  • Nič

Kotol mám 2 roky, kúrim drevom a zatiaľ som veľmi spokojný. Predajcovia ponúkajú aj VIADRUS U26, ale U22 je konštrukčne lepšia (otec má kotol U22 už viac ako 20 rokov).

Overený zákazník OK market Overený zákazník

Pridané: 19. decembra 2016

Zakúpený v OK market

Odporúča produkt
  • Výborný produkt za skvelú cenu

Pridané: 8. decembra 2016

Neodporúča produkt
  • Po piatich rokoch začal tiecť na vrchu z prednej strany v rohu z vnútra,diera .Aj na druhej strane v rohu slizí,veľmi slabá stena.

Som sklamaný,očakával som lepšiu kvalitu a dlhšiu životnosť

Overený zákazník StavbaEU.sk Overený zákazník

Pridané: 10. novembra 2016

Zakúpený v StavbaEU.sk

Odporúča produkt
  • dobrá cena, výrobok nemá chybu,ale...
  • POZOR! Ak je dodaný z Čiech,neplatí záruka,ak Vám ho zapojí servisný technik zo Slovenska (aspoň u mňa to tak dopadlo)

Výrobok mal dobré recenzie a cena na internete bola ďaleko lepšia ako v kamenných obchodoch.Nezamyslela som sa však nad tým,že ak je dodaný z Čiech,neplatí záruka.V priložených dokumentoch boli papiere na potvrdenie záruky aj v slovenčine a češtine.Návody na použitie boli aj v iných rečiach. Zapojil nám ho servisný technik zo Slovenska a potom mi oznámil,že keď zapojený výrobok chceli nahlásiť do databázy,zistili,že to nejde a záruka neplatí.

Attack 20PLQ

Overený zákazník META-GAS Plyn, Voda, Kúrenie, Sanita Overený zákazník

Pridané: 13. októbra 2016

Zakúpený v META-GAS Plyn, Voda, Kúrenie, Sanita

• rýchlosť dodávky

po objednaní viem že tovar mi bude doručení

Attack Electric Easy 8 EK8EA

Attack Electric Easy 8 EK8EA

Pridané: 13. októbra 2016

• Profixer Kft
  • Ungarn 1039 Budapest Szentendrei út 278.

Telefonon beszéltünk Várom a Netto árajánlatát.
Attack Easy 8

Overený zákazník TERMOSHOP.sk Overený zákazník

Pridané: 8. októbra 2016

Zakúpený v TERMOSHOP.sk

Odporúča produkt
  • Ľahká montáž, pekný dizajn, dobrý výkon

Veľmi kvalitný a účelný výrobok

Pridané: 5. októbra 2016

• elektronicka regulacia
  • nizka spotreba dreva
  • cistenie 2x za tyzden
  • nic!!!!!
  • splnil vsetko co ponuka

Kotol pri spravnom zapojeni a dodrzani vyrobcom stanovenych parametroch komina funguje bezproblemovo. Nerozumiem ludom ktory nedodrzia parametre a stazuju sa ze kotol nefunguje.
Kotol mam s akumulacnou nadrzou 1000l +140l bojler a parametre komina su: aktivna vyska 6m, priemer 24cm, nerez. Drevo pouzivam 1,5 rocne stiepane na tenko s vlhkostou okolo15 percent.
Kotlova regulacia ovlada okruh s podlahovym kurenim 100m2 v zavislosti od izbovej teploty, a nabyjanie a vybyjanie aku nadrze. Bez pridavnej regulacie treba riadit okruh tuv manualne(vyriesene casovim spinacom nastavenym na 1 hodinu ktory je napojeny na cerpadlo tuv a zapinam ho 1az2 krat/2dni).
Spotreba dreva 15m3 aj s tuv/sezona.
Dom je 70 rokov stary po rekonstrukcii. Ma plastove okna a nie je zatepleny.
V prechodnom obdobi kurim 1krat/2dni. V zime staci raz za den, pri tuhsich mrazoch treba sem tam dolozit nejake to polienko.
Kotol pouzivam rok a uz sa tesim na tohtorocnu zimu :P

Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25